Koncepciónk

Elsődleges célunk a hosszútávon is értékálló alkalmazások, honlapok létrehozása olyan eszközökkel, melyek maximálisan összeegyeztethetőek a technológiák és az internet fejlődésével.

Igyekszünk megtalálni az arany középutat a hullámzó divatirányzatok között; az öncélú elemeket lehetőség szerint kerüljük. Ebből az emberi lélekre nyugtatólag ható, egyúttal az elme számára vonzó végeredmény születik.

A weboldalt tehát hajszoltságtól mentes, meghitt vendégfogadó helynek tekintjük, ahol a látogató szívesen elidőzik.

A tartalom összeállításában, korrektúrájában szükség szerint szerepet vállalunk. Az általunk karbantartott szövegekben fokozottan ügyelünk a helyesírásra, a stilisztikára és a következetes felépítésre. A szövegírásban a békés hangvételt, a nyugtató hatást támogatjuk.

A honlapok arculatában mellőzzük az irritáló képi hatásokat, figyelemelterelő mozgásokat. Az arculatnak szín- és formavilág tekintetében kiegyensúlyozott kompozíciónak kell lennie, igazodva a tartalomhoz és a téma szellemiségéhez.

A tartalmi és vizuális elemek végsősoron egységet alkotnak, melyet a honlap minden apró részletének támogatnia kell, beleértve a tipográfiát és az arányokat is. Az egységesség eléréséhez puritán kiindulópontot választunk, melyet egészséges mértékletességgel bővítünk - csak a valóban fontos szempontok szerint, megtartva a honlap kezelhetőségét.

Minőségi hátteret nyújtunk vállalkozások és magánszemélyek számára. Kész szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük. Az ezen túl fölmerülő igényeket egyedi alkalmazás-fejlesztés keretein belül az egyéni elképzeléseknek megfelelően valósítjuk meg.

A közismert böngészőkhöz garantáljuk az egységes megjelenést; emellett a jól-strukturált szerkezetnek köszönhetően a honlap minden böngészőn gond nélkül használható, beleértve a szöveges böngészőket is. A weboldalak garantáltan validált XHTML- és CSS-tartalommal rendelkeznek. Igény esetén akadálymentes nézetet is készítünk a honlaphoz, mely a grafikai elemek nélkül, kontrasztos betűkkel biztosít hozzáférést a tartalomhoz. A tervezés során a normál verziónál is betartjuk az általános akadálymentesítési irányelveket.

A karbantartásban a technikai háttér biztosítása és az általános segítségnyújtás mellett igény szerint egyéb módon is részt veszünk; például a stilisztikai ellenőrzésben, képszerkesztésben.

A weboldal teljes tartalma a menüpontokkal együtt önállóan szerkeszthető. A kezelés megkönnyítése végett a honlapokhoz tartozó admin felületet egyszerű, átlátható formában valósítottuk meg. Az alapfunkciók bárki számára gyakorlatilag azonnal elsajátíthatók, nem kell hosszú időt tölteni egy bonyolult hatású felület kezelésének megtanulásával.

Köszönjük bizalmát!

Webarticum